En hyldest til den ekstraordinære smagsoplevelse

Hos Wally and Whiz er vi vilde med smage og med at udforske smagsuniverset. Og hvorfor ikke invitere andre med hang til den gode smag med på jagten efter nye oplevelser? Lige siden vores grundlæggelse i 2015 har vi eksperimenteret med Signature – en eksklusiv og begrænset serie af vingummier udviklet sammen med nogle af landets allerbedste stjernekokke. Dygtige personligheder, der arbejder med smagsoplevelser hver eneste dag – akkurat som vi selv gør.

Med Signature skaber vi nye og anderledes smagsoplevelser. Men vi gør også en forskel for dem, som har brug for hjælp. Faktisk er det bedste ved Signature, at det giver os mulighed for at støtte en velgørende organisation, som kokkene selv udvælger.

”Vores idé med Signature er at hylde glæden ved den gode smag. Sammen med nogle af de allerdygtigste kokke tager vi dig med på en rejse, hvor vi udfordrer, plejer og forfiner både de traditionelle og utraditionelle smage i spændende kombinationer og dermed skaber nye, exceptionelle og uforglemmelige smagsoplevelser. Alt dette samtidig med, at vi støtter et godt formål.”

 Kristian Them Hansen, grundlægger af Wally and Whiz

Følg os på Instagram