Min indkøbsvogn (0)

Ring
+45 60 26 62 49
Kontakt
info@wallyandwhiz.com
Butik information

Man-Fre, 9-16

Rutevejledning

Rugmarken 35A
3520 Farum
Danmark

Rugmarken 35A
3520 Farum
Danmark

Man-Fre, 9-16

Job & Karriere

Har du nogensinde prøvet at bygge en rumraket og flyve den på samme tid? Er du passioneret med alt hvad du laver? Har du øje for detaljer, eller har du et gudsbenådet salgstalent? Forstår du at lave storytelling omkring consumer brands, eller er du den næste 100-meter mester i digital marketing? I hvilket som helst af ovennævnte tilfælde (og sikkert flere) vil det glæde os at høre fra dig!

Hos WALLY and WHIZ er vi i al ydmyghed overbeviste om, at vi har et af markedets absolut bedste produkter, og vi er igang med at brede det ud til hele verden. Vi er dog samtidig bevidste om, at successer ikke skabes af gode produkter, men af interessante, dygtige og passionerede mennesker (hvilket for øvrigt også er dem, vi helst vil omgåes). 

Af samme årsag vil vi glæde os til at høre fra dig hvis:

  • Du elsker vingummi
  • Du er passioneret omkring dit arbejde
  • Du er dygtig, arbejdsom og interesseret i at lære og udvikle dig selv såvel som os. 

Vi søger løbende forskellige stillinger ligefra salg til marketing og produktion, men har også gennem tiderne skabt stillinger hvis den rigtige kandidat har vist sig. Hold dig derfor ikke tilbage, men send os en ansøgning hvis du mener vi kunne være noget for hinanden. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt: info@wallyandwhiz.com