Min indkøbsvogn (0)

Ring
+45 60 26 62 49
Kontakt
info@wallyandwhiz.com
Butik information

Man-Fre, 9-16

Rutevejledning

Rugmarken 35A
3520 Farum
Danmark

Rugmarken 35A
3520 Farum
Danmark

Man-Fre, 9-16

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb

Wally and Whiz tilbyder i overensstemmelse med dansk lovgivning, 14 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget. Du skal derfor inden 14 dage fra modtagelsen sende en utvetydig meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@wallyandwhiz.com, og indeholde navn, adresse på modtager af varen og bankkontooplysninger.
 
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde dit køb blot ved at nægte at modtage varen.  

Returnering

Du skal sende varen retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du står selv for at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig til vi modtager varen. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varen.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
Wally and Whiz ApS  
Att: Kundeservice  
Rugmarken 35A
3520 Farum
Danmark
 
Du kan også aflevere den personligt på ovenstående adresse. I sådanne tilfælde bør du varsle dit visit ved at skrive det på info@wallyandwhiz.com. 
 

Penge retur

Vi giver dig dine penge retur senest 14 dage efter, vi har modtaget varen retur og overstående krav er overholdt. 
 
Wally and Whiz forholder sig ret til at fratrække penge, hvis varens værdi er forringet, f.eks. skadet eller bærer præg af at have været brugt ud over, hvad man må i en butik. Vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.  
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.