Min indkøbsvogn (0)

Ring
+45 60 26 62 49
Kontakt
info@wallyandwhiz.com
Butik information

Man-Fre, 9-16

Rutevejledning

Rugmarken 35A
3520 Farum
Danmark

Rugmarken 35A
3520 Farum
Danmark

Man-Fre, 9-16

Bæredygtighed

Vi ønsker at efterlade planeten bedre, end vi fandt den!
Hos Wally and Whiz er bæredygtighed en helt essentiel del af vores mindset, og vi er fast besluttede på at ville reducere vores indvirkning på miljøet. Vi arbejder derfor konstant på at optimere vores arbejdsprocesser, så vi kan leve op til vores grønne- og sociale ansvar.

PANTSYSTEM

Hos Wally and Whiz er vi utroligt stolte af at have oprettet et helt unikt pantsystem, der giver vores kunder mulighed for at returnere deres plastikbøtter. Når du benytter vores pantsystem, får du - udover god samvittighed - også en af vores flowpacks med hjem som tak for at tage ansvar. Vi er glade og stolte over at have inspireret andre i branchen til også at indføre et pantsystem - sammen er vi stærkere!.

PRODUKTION

Hos Wally and Whiz benytter vi 100% grøn energi. Vi bestræber os på at benytte lokale råvarer, leverandører og arbejdskraft. Vi går ikke på kompromis med kvalitet - og vi er stolte af at kunne sige, at vores vingummier er håndproducerede i Danmark. Ligeledes bliver vores naturlige smage og farver leveret fra producenter i nærområdet, hvilket er med til at sikre en høj kvalitet af vores gourmet vingummier. Vi har siden 2017 reduceret vores CO2-udslip og støttet dansk økonomi ved at in-source vores plastproduktion og flytte den fra Kina til Slagelse, Danmark.
 
 

EMBALLAGE

Vi stræber altid efter at gøre vores emballage mere holdbar. Vores produkter er lavet af tidsløse kvalitetsmaterialer, og vi har gjort det muligt at købe refills til vores julekalendere og cut-outs. Ligeledes kan vores bøtter benyttes og genanvendes igen, hvis ikke du ønsker at returnere dem. Vi foreslår, at bøtterne kan anvendes til opbevaring af enten krydderier, vat, mønter, smykker eller lignende. Derudover er al vores pap og papir certificeret af Forest Stewardship Council (FSC), hvilket betyder, at vi er med til at støtte bæredygtig skovdrift.

Vi vil elske at se dit personlige forslag! Vær med til at inspirere os og andre ved at benytte hashtagget #ReuseWally og byd ind med din alternative måde at genbruge vores bøtter på.….

SOCIALT ANSVAR

Hos Wally and Whiz vil vi gerne tage et socialt ansvar og hjælpe, hvor vi kan. De sidste 6 år har vi været så privilegerede, at vi har kunne donere hele overskuddet fra vores Signature-linje til en god sags tjeneste. Gennem samarbejde med nogle af landets allerdygtigste kokke, som har udviklet helt unikke og velsmagende vingummier til Signature-linjen, har vi kunne donere til kokkens valg af velgørende formål. Vores tidligere projekter har støttet Børns vilkår, Landsforeningen Downs Syndrom, Gadens Børn, Foreningen Cancerramte Børn, Røde Kors og HospitalsklovneneI øjeblikket kan du ved køb af vores Signature #5, hjælpe os med at samle ind til Børns Vilkår.

HJÆLP TIL AFFALDSSORTERING

Vi ønsker at gøre det nemmere for vores kunder at skåne miljøet. Affaldssortering er en lille indsats, som gør en kæmpe forskel. Derfor kan du nedenfor læse, hvordan vores produkter skal affaldssorteres:

Blødt plast: Flowpacks
Hårdt plast: Cubes
Pap: Gaveæsker

 

Sammen kan vi gøre en forskel!