Min indkøbsvogn (0)

Ring
+45 60 26 62 49
Kontakt
info@wallyandwhiz.com
Butik information

Man-Fre, 9-16

Rutevejledning

Rugmarken 35A
3520 Farum
Danmark

Rugmarken 35A
3520 Farum
Danmark

Man-Fre, 9-16

LOVE is in the air!
· · 35 kommentarer

LOVE is in the air!

· · 35 kommentarer
Til den helt specielle person der fortjener noget ekstra.
Kærlighed handler om at vise man sætter pris på hinanden - i de små såvel som i det store. Det handler om at vise de personer der altid er der for dig, at du elsker dem - uanset hvilken form kærligheden har. 
Vi har gjort os umage, og har brugt en masse tid på at gøre netop denne kollektion til noget helt specielt - sådan at du kan gøre det til noget helt specielt.  
Dette års LOVE kollektion består af ikke mindre end 5 forskellige delikatesser, der alle kan deles og med sikkerhed vil overraske. Uagtet om du har prøvet WALLY and WHIZ før, eller om du er helt ny, inviterer vi dig hermed ind i vores univers af overraskende og unikke smagsoplevelser,
hvor kun det bedste kommer i betragtning. 

The Garden of LOVE 2020

VINGUMMI GAVEÆSKE med 9 smage 

INDHOLD - 27 flowpacks (11g hver)

Vi tager dig endnu engang med på en kulinarisk rejse ud i vores univers af delikate smagskombinationer i denne LOVE kollektion. Kærlighed har mange former og farver,
hvilket også er tilfældet med vores store gaveæske.
Uanset hvad du er til, lover vi at der er noget for dig i denne gaveæske. 
VINGUMMI GAVEÆSKE med 5 smage 
INDHOLD - 15 flowpacks (11g hver)
Her præsenterer vi en minimalistisk og smagfuld gaveæske med 5 forskellige smagsvariationer, inklusiv vores to LOVE kollektion smage. Med 15 små poser er der rigeligt til at alle kan smage.
 
GARDEN OF LOVE 2-CUBE Gaveæske
INDHOLD - 2 cubes af hver 140g
Vores GARDEN OF LOVE 2-cube gaveæske er den første af sin slags indeholdende 2 unikke æsker fyldt med kærlighed. Her får du 2 æsker af hver 140 gram af vores to nye LOVE smage. 
Nye smagskombinationer LOVE 2020
Dette års smage er lavet med ren kærlighed. 
Hyldeblomstvingummi drysset med frisk frysetørret blåbær.
Den lette blomstrede og søde hyldeblomst er perfekt akkompagneret af en eksploderende blåbærsmag i en overraskende symfoni. En forførende kombination der smager af mere. Barren for den autentiske bærsmag er endnu engang blevet hævet. Hvis du vil overraske nogen positivt, kommer du her rigtigt godt fra start. 
Solbærvingummi drysset med rosenblade.
Solbær giver her en karakteristisk frisk og dyb aromatisk smag, hvilket skaber en frugtig og delikat sammenslutning med de let parfumerede rosenblade. En fin og afbalanceret kombination som vækker sanserne og stimulerer smagsløgene.